Att blogga kanske kan vara terapi?

Är det inte meningen att jag ska vara lycklig, och känna att livet är fantastiskt?

Jo egentligen är det väl det, och någonstans långt där inne så är jag lycklig och är tacksam för livet. Men ibland rasar ens värld, helt utan en verklig anledning. Kanske är det vi med svagt psyke? Eller så är det vi som går och bär på alldeles för mycket bekymmer på insidan?

Just nu känns livet meningslöst, jag har kommit i en riktig tung grop som är svår att klättra ur för den är alldeles för djup. Kanske behöver jag en ordentlig semester, långt ifrån Sveriges gränser? Eller så vet jag inte vad det är som krävs för att jag ska känna mig fjäderlätt igen?

Många har svårt att acceptera att en människa som har allt, kan känna sig så som jag gör just nu och jag tycker själv någonstans att det är väldigt konstigt att jag känner mig som en apatisk människa.

I flera kvällar…ja nu kommer ärligheten fram ….

I flera kvällar så har jag gråtit, inte hysteriskt. Men lite tyst för att ingen ska höra. Nu i skrivandes stund får jag titta bort och tänka på något annat för att inte börja gråta igen.
Den här känslan av att finnas till (trots att man känner sig osynlig), men att inte räcker till är en oerhört smärtsam känsla. Den börjar äta upp mig inifrån. Jag har ständigt dåligt samvete för jag inte hinner träffa alla syskonbarn, familjemedlemmar och vänner.

Ord som ekar i min hjärna är att man ska ”ta vara på varandra för sen kan det vara försent”. Men jag hinner knappt ta hand om mig själv.

Hur får vuxna ihop sina liv?

Så om någon av er som går under någon av de här kategorierna läser det här: Jag ber er. Snälla ge mig inte dåligt samvete mer för jag inte hinner träffa er. Ni har lika långt till mig som jag har till er. Allt handlar om att ge och ta. Och jag vet att jag inte ger så mycket, men de flesta vet också varför.

Förhoppningsvis, så mår jag snart bra igen.
För egentligen är jag ju en glad människa, men just nu mår jag inte så bra. Kort och gott så ligger det till. Tack för ordet.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *