dålig försäljare, god försäljare

jag är ju väldigt fokuserad på att studera olika typer av försäljare när jag är ute och shoppar.
jag gick in på BIKBOK i Borlänge igår, kikade frågande mot jeansväggen och tjejen i kassan uppmärksammade det och det slutade att jag gick därifrån med TRE jeans=jag skulle ha ett par. Alltså en bra försäljare.
Hon var riktigt trevlig och hjälpsam, stor plus till henne om ni på BIKBOK skulle få ett PING nu.

sedan var jag in på Telia, och jag kan garantera att om inte jag visste exakt vad jag ville så hade jag gått därifrån utan telefon, inget engagemang ifrån säljaren, hon vankade till telefonlagret och det såg ut och göra mer ont att sälja mig den telefonen än vad det gjorde bra. Jag är ganska lättsåld på saker, jag har dock blivit lite mer medveten men hon lyckades ju inte sälja på mig några extra tillbehör, som killen i Sälen sålde på mig enkelt för två år sedan. Givetvis har jag vuxit på mig att säga nej, det behöver jag inte. Men hon var ingen bra försäljare, för hon försökte inte ens sälja. Dock fick ju telia sin telefon och sitt abonnemang sålt för att jag redan var påläst.

Igår handlade jag tre par jeans, en telefon, en julklapp till jonas som han redan fått, en topp ifrån lager70. :)
Byxorna fick jag för 998kr, billigt jag vet! telefonen betalade jag endast 95kr för där. så tro inte att jag vunnit på lotto nu, jag bara unnade mig det efter att ha jobbat 183timmar och nästan varenda helg förra månaden, mer än vad ni andra gjort som klagar på att jag shoppar. PUSS! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *