Färga håret eller ej!


Nu är ju den här lite missvisande eftersom jag lagt på ett filter men skit i det! 

Jag kollade min instagram och ser att det inte verkar som jag färgat håret på över sex månader om jag ska va ärlig kan det vara närmre tolv månader än sex. 

Och det känns på tjockleken av mitt hår, har ju misshandlat mitt hår de senaste åren så det har varit ganska tunt i jämnförelse Mot hur jag varit och hur jag är nu. Håret känns Betydligt tjockare och friskare, alla dagar i veckan. Sedan är jag ju extremt nöjd med mitt schampoo från Maria Nila (Heal serien, en väldigt populär serie) som jag vill tro att kan vara en hjälp till att håret verkar må bättre. 

Så jag tror jag har bestämt att låta det vara, för jag ser inte för jävlig ut & håret skulle nog må bra av ett halvår till av inga kemikalier som inte ska vara där. Men vem vet, jag kanske ändrar mig imorgon? 
En klippning kan jag dock behöva 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *