Håkan Hellström på Ullevi

Han är ungefär lika stor som Vasaloppet var för något år sedan, slutsålt på två röda.

Jag önskade mig två biljetter i julklapp och chansen att dom kommer ligga i ett av de röda paketen med tomtar på känns ganska obefintlig. Tråkigt. Kan nästan bli lite besviken på Håkan som faktiskt inte kan tänka sig att göra FLER spelningar, 88000 var inne på ticnet samtidigt och försökte köpa biljetterna för hans första spelning på ullevi, undrar hur många som fick en biljett? Jag hade hemskt gärna köpt biljetter men jag vet inte ens hur mitt liv ser ut den 4-5 juni. Nu släpper han ännu en dag på Ullevi, kul så klart. Men 88000 .. dom lär ju fylla fler dagar än så, plus att det var många fler än 88000 som vill gå på hans konsert!

Jaja, jag får vara glad för de gånger jag sett honom.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *