Ligger i sängen

Jag ligger i sängen på lärarvägen 4, och funderar på om man ska börja blunda med de små grusiga ögonen eller om man ska skriva lite till. Det blir troligtvis det sist nämnda först. Har försökt hunnit med en del idag, packade väskan på morgonen och åkte sedan till min vän Emma, pratade i nästan två timmar om allt från himmel och jord.

Sedan tog jag min kära vän och åkte till Malung igen, efter ett tag kom Carina med bilen som sedan skulle frakta oss till Mora. För övrigt glömde jag plånboken i min bil. Mycket smart av mig, inte alls. Jag vet inte riktigt vart jag har huvudet sådana gånger.


Haltade runt i Mora, köpte lite kryddor och annat smått och gott.. Inget värt att nämna egentligen..

så: Godnatt.


Omnånvilllekamedmig,höraver.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *