Personen med mest fritid – vinner!

Jag sitter och lyssnar runt på folks spellistor på Spotify, en rolig ny funktion. Jag gillar den!

Ramlar på Complicated med Avril Lavigne, och jag minns det här ögonblick som det var igår. (Det har jag minne till..)

Jag vet inte vad vi gjorde på Fällen 2002, men enligt hon som lagt upp denna bild så var det 2002 vid detta tillfälle. Och jag minns att vi krusade mitt hår och jag lånade Jennys hårband. Men hur gammal var jag när året va 2002? Hur gammal är jag nu? 21 och det är 2010. Men det kanske var då man började fatta tycke för killar och så. Det kan nog faktiskt stämma nu när jag börjar räkna på skiten. Usch. (Börjar bli gammal?) Ja oavsett, nu ska jag inte fastna i åldern. För det var inte dit jag ville komma, långt ifrån.

När vi kommer in i en lägenhet på Fällen så skriker en kille som kallas för Esa ” Men du ser ju ut som hon KÅMPLIKADED” Haha. Ja, eller inte? :) Detta är en händelse som jag faktiskt inte riktigt begriper varför jag kommer ihåg, men varje gång jag hör just den låten så tänker jag på Fällen ..


Observera! Den fina tummen som även personen tagit kort på.. (inte min naturligtvis)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *