Stillar min förlust

Ja, shoppingmani får jag när jag känner mig nere. Så jag har uppmuntrat mig själv med att förbeställa en julkalender. 

Jag har även tävlat om en julkalender, skulle jag vinna den nu när jag redan köpt en själv så skulle jag ge bort den till en vän. Någon som verkligen skulle uppskatta detta. 

25 luckor med full size produkter, kommer säkert vara hälften som jag inte vill ha. Men då kan jag ju ge bort dom också! :) 

Sedan har jag shoppat kuddfodral på H&M, passade på när dom hade 10% på hela ditt köp. Jag är så sugen på att köpa ny tv-bänk och bord MEN jag hittar inget. Dom jag hittar kostar alldeles för mycket eller är för stora. Problemet är att tv-bänken jag har är en som jag haft sen jag flyttade hemifrån på riktigt, alltså har den funnits med mig i säkert 8 år. Det är den fantastiska lack-serien från Ikea som tydligen still going strong, så de var ju inga dåliga 500kr som den tydligen kostade .. MEN! Den är så tråkigt. Dock passar den perfekt in där vi måste ha tvn, tv-bänken är 149cm och jag tror att ytan är typ 155 kanske.. perfekt fit! Så nu letar jag efter den perfekta möbeln, svårt. Jävligt svårt. 

Hade varit kul att köpa en bänk som matchar in med den öppna spisen som har en ljusgrå marmorliknande skiva och är svart. Men jag vill samtidigt ha dörrar som man kan ha stängda men ändå kunna byta kanal. Tycker att det är så tråkigt med alla fula apparater och sladdar som syns i min befintliga. 

Nästa problem är ju bordet, vill ha ett marmorbord för det är så snyggt MEN det är lite underhållning på just ett sådant om man ska sitta vid bordet och äta middag. Kan lätt bli fula ringar av blöta glas osv. Tips tack? 

Om någon sitter på ett fantastiskt bord eller tv-bänk som dom vill bli av med eller att det finns ett likadant på webben. Säg till mig då. För jag börjar ge upp letandet. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *