Världens bästa Moster

Min Moster är en pingla, hon vet varför.
Dock känner jag att jag bara kommer bli deprimerad om jag ska åka upp SJÄLV på storsjöyran, och gå in själv där.. Kanske träffar jag folk jag känner däruppe, men det är inte samma sak som att ha någon som man åker upp med. Jag är ju inte den rikaste personen i Sverige justnu heller så jag gör nog faktiskt rätt i att stanna hemma.
Ska försöka ringa henne så fort Joel kommer på jobbet, och tacka för biljetten och säga att hon är bäst, men att hon får ge den till nån annan som behöver den mer än mig. Jag är så sjukt tacksam för att hon fixade det åt mig, men inte lika tacksam att behöva åka själv. Jag skulle väl ha styrt denna helg lite mer menmen. Känns som det händer lite grejer här hemma i helgen så jag får nöja mig med det..

Hoppas jag inte gjort Moster besviken. Älskar henne och får krama på henne nästa helg! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *