Världens bästa Sandra

FullSizeRender

 

Tänk att den här kvinnan skulle bli av dom mest betydelsefulla människorna i mitt liv. Det trodde jag inte, absolut inte. Varför det vet båda jag och Sandra om. Men förra året så jobbade jag och Sandra ihop på Vasacenter, vi jobbade inte dagligen ihop men när vi väl kunde få chansen till det så märkte jag att vi var mer lika än jag trott och att hon var en fantastisk människa.

Idag är hon min närmsta vän, alla kategorier. En person jag berättar ALLT för, som jag vågar tro att aldrig skulle hugga mig i ryggen. Det kanske är orättvist att säga att hon är bäst, men tyvärr. Hon är det. Med Sandra är det okomplicerat och äkta, inget påklistrad och påtvingat.

Jag behöver människor i mitt liv som inte kräver så mycket, som förstår att man kan vara helt död efter en arbetsvecka! Vi vet vart vi har varandra, oavsett om vi hörs varje dag eller en gång i veckan. När vi ses (även om det kan vara över en månad sedan) så är det helt okomplicerat, vi pratar på och tiden bara rinner iväg.

Hon är extremt viktig i mitt liv.
Tack för du steg in i mitt liv Sandra. 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *