Webshop

Att jobba med att få en webshop att synas känns inte allt för lätt i denna värld av länkar och sidor.

Hur ska man lyckas marknadsföra Vasacenter´s webshop? Jag har förstått att det är viktigt för oss att komma/vara med på prisjakt, men det var väldigt luddigt vad kostnaden blir. Jag gillar inte när man inte skriver ut prisförslag så man vet vad man har och vänta sig.

Går man till frisören vill man ju veta det billigaste alternativet och det dyraste för att inte känna sig ruinerad när man går därifrån. Står det bara ett från pris så har man också koll på att det är minst den summan, och kan då välja om man vill ta vidare till ett köp.

Men prisjakt verkar inte jobba så, och det är klart dom ska ha betalt för jag tror att många liksom jag går in på prisjakt för att aktivt söka den sidan som säljer just den produkten du är ute efter billigast. För vem försöker man lura om man inte vill göra fynd?

Fördelen med Vasacenter´s webshop är ju att vi just är i princip billigare än någon annan på marknaden. Jag har funderat om man ska göra som t.ex XXL som har prisgaranti, för att locka kunden att faktiskt köpa fler saker än bara våra egna märken som Truenorth, Oxide, 2117 of Sweden, Marine mm. Vi ska ju i framtiden även sälja längdskidor från t.ex Madshus, Rossignol och Fischer, något som det i dagsläget inte funkar i praktiken då hemsidan är lite under uppbyggnad fortfarande.

Men det funkar och vår storsäljare är verkligen outdoorbyxor från Truenorth!

En nyhet från i år är även att vi har sjukt billiga outdoorbyxor till Barn från storlek 122/128-158/164!

Kom in till mig i butiken och fynda eller varför inte: beställ varorna hem till dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *