En sista dag av maj

Jag är så glad att jag köpt min bil och att jag unnat mig en walk in closet, dessa grejer glädjer mig verkligen just nu.

Man får lite andra saker o tänka på i dessa trista tider.

Se till att unna dig det du blir glad av. Det är så viktigt.

Köpt en bil äntligen

I måndags åkte vi ner till Torsby så jag fick köpa mig en cab, äntligen. Nu har jag stängt ner blocket och inte tänkt titta där något mer.

Jag hoppas på många härliga sommardagar tillsammans med den här bilen. Redan åkt varje dag sen i måndags i den. Men idag får den stå … det ska regna! Men det gör ingenting. Jag ska ju ändå jobba fram till onsdag.

Vad har hänt? Jag har inte gjort så mycket roligt sen Valborg, känns som den dagen satte punkt på mycket. Tråkigt. Nästa festlighet är väl Midsommar, vad som händer då vet jag inte.

Nu har även v.29 blivit inställt, vilket suger röv. Jag hade tänkt ta ut en semestervecka då, bo nere i Malung och ha livets liv. Men även varför det blivit så förstår man ju. Kan dock inte låta bli att bli besviken! Förhoppningsvis så är de fint väder och då åker jag ner iallafall och kikar lite.

jag måste sluta shoppa nu och börja spara igen. Försvann ju en hel del pengar när jag köpte bilen, men de är jag värd efter allt slit.

Håkan Hellström

jag får inte se Håkan i år, vilket jag tycker är tråkigt men jag förstår. Men jag får glädjas av att biljetten blev flyttad till nästa år bara.. snart kommer dock hans merch!! Något att glädjas åt.

Permittering

Ja, då var de min tur.

vem vill umgås med mig när jag knappt ska jobba? Vad ska man hitta på? Känner mig rastlös redan nu.

Funderar på att åka till Malung o köpa målarfärg. Alternativt åka till Borlänge o köpa en garderob så kan jag pyssla med det.

Jag vet vad jag egentligen vill göra..

Valborg

valborg firades tillsammans med en av de finaste människorna jag har. Jag är så tacksam för att hon får mig att känna mig som en omtyckt människa. Hon får mig att skratta, något som vi alla behöver..

Slutet på kvällen blev inte riktigt som jag hade hoppats på. Men det kanske var bäst så. Jag la mig i sängen hos pappa och somnade som ett litet barn. Så det jag egentligen behövde var väl bara sömn. Men jag trodde nog inte att de skulle vara så svårt att ta sig hem eller till Malung. Men tur var väl att man hade en bror som ställde upp. Älskar dig för de! Började tappa hoppet och tålamodet där över att ta mig hem.

Men trots de så hade jag en riktigt trevlig kväll ❤️

Vad händer

Corona Corona Corona. Man önskar ju att det var ölen alla pratade om dagarna, men dessvärre inte.

Det känns hopplöst just nu. Inget att se fram emot. Allt blir inställt.

Kan inte vi iallafall få en härlig sommar, med mängder av turister och att alla viktiga evenemang kan få vara? Jag är så trött på denna pandemin.

Jag hoppas verkligen att det lägger sig snart. Så jag kan drömma o längta efter något igen. Jag tror verkligen jag behöver det för att kunna genomlida vardagen, den trista vardagen.

En oviss tid

säsongen är slut på måndag, då har hela fjället stängt ner sina verksamheter. Idag har jag passat på att sortera modell och storlek så att det ska få vara både finare och enklare vid en inventering i höst.

Tänk att jag gick runt och tänkte: är det för lite personal till påsk? Klarar vi oss verkligen?

Till att vi är absolut för mycket personal, men vad skönt. Då hinner vi fixa i ordning hyran, butik och allt annat som behöver fixas. Sedan känns det ju väldigt ovisst allting. Kommer Sälen få besök i sommar? Kommer vi ha några utländska gäster? Kommer det komma några bärplockare? Kommer hela världen vara i en riktig ekonomisk kris, hur tar vi oss upp ifrån det här?

Det är ingen som vet. Vilket är riktigt läskigt. Men vi får inte sluta leva. Men det kanske är onödigt att trotsa restriktionerna från myndigheterna. Så det får vi ju inte göra. Och det gör vi inte heller. Men det kryper i kroppen på mig.

Blir allt man sett fram emot i sommar inställt?

Livet i största allmänhet

Sista månaden har varit den bättre på länge, stämningen har varit på topp. Nu känns de nästan vemodigt att säsongen tar slut på måndag. Dock slutar inte min personal då, utan dom får hjälpa mig göra sommarbutik.

Vi är faktiskt ett riktigt gött gäng nu. Hade en supertrevlig avslutningsmiddag med hela gänget i måndags. Man borde göra mer sånt. Nu fick jag blodad tand o hade gärna varit ut på något mer. Men allt har ju stängt. Dock var det perfekt o festa med människor du träffar hela dagarna, de kommer ju inte direkt spridas smitta för vi umgås så tätt in på varann allihopa. Tack för den bästa kvällen på länge.

Jag är så deppig över att Ski och Rocken blev inställd, det var något jag såg fram emot jättemycket. Nu får vi bara hålla tummarna att Dbv kan gå av stapeln, annars blir man ju riktigt bitter.

Jag bifogar en riktigt gammal bild från Tidigare år.