Köpt en bil äntligen

I måndags åkte vi ner till Torsby så jag fick köpa mig en cab, äntligen. Nu har jag stängt ner blocket och inte tänkt titta där något mer.

Jag hoppas på många härliga sommardagar tillsammans med den här bilen. Redan åkt varje dag sen i måndags i den. Men idag får den stå … det ska regna! Men det gör ingenting. Jag ska ju ändå jobba fram till onsdag.

Vad har hänt? Jag har inte gjort så mycket roligt sen Valborg, känns som den dagen satte punkt på mycket. Tråkigt. Nästa festlighet är väl Midsommar, vad som händer då vet jag inte.

Nu har även v.29 blivit inställt, vilket suger röv. Jag hade tänkt ta ut en semestervecka då, bo nere i Malung och ha livets liv. Men även varför det blivit så förstår man ju. Kan dock inte låta bli att bli besviken! Förhoppningsvis så är de fint väder och då åker jag ner iallafall och kikar lite.

jag måste sluta shoppa nu och börja spara igen. Försvann ju en hel del pengar när jag köpte bilen, men de är jag värd efter allt slit.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *