Livet i största allmänhet

Sista månaden har varit den bättre på länge, stämningen har varit på topp. Nu känns de nästan vemodigt att säsongen tar slut på måndag. Dock slutar inte min personal då, utan dom får hjälpa mig göra sommarbutik.

Vi är faktiskt ett riktigt gött gäng nu. Hade en supertrevlig avslutningsmiddag med hela gänget i måndags. Man borde göra mer sånt. Nu fick jag blodad tand o hade gärna varit ut på något mer. Men allt har ju stängt. Dock var det perfekt o festa med människor du träffar hela dagarna, de kommer ju inte direkt spridas smitta för vi umgås så tätt in på varann allihopa. Tack för den bästa kvällen på länge.

Jag är så deppig över att Ski och Rocken blev inställd, det var något jag såg fram emot jättemycket. Nu får vi bara hålla tummarna att Dbv kan gå av stapeln, annars blir man ju riktigt bitter.

Jag bifogar en riktigt gammal bild från Tidigare år.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *